top of page

reservaties.oud-turnhout.be

Sinds september 2018 werken we met een nieuw reservatieprogramma. Dit betekent dat je voor sportactiviteiten (Run 4 Fun, Sprikkels, Conditieavond, enz.) enkel op deze manier kan inschrijven. Bij de verschillende activiteiten vind je dus telkens een link naar deze website.

1. Registreren als gebruiker

Je dient éénmalig een profiel aan te maken als gebruiker.

De Jeugddienst werkt reeds met dit inschrijfprogramma. Dus als je jouw kindjes hebt ingeschreven voor de voorbije Grabbelpasactiviteiten of Speelpleinwerking is jouw profiel al in orde. 

De handleiding om de registratie in orde te maken vind je hier.

2. Inschrijving in orde maken

Log in met het profiel dat je zojuist aanmaakte.

Ga naar "inschrijvingen" en volg de verschillende stappen.

Een uitgebreide handleiding vind je hier.

3. FAQ

Online betaling

Wanneer je de inschrijving bevestigt, ontvang je onmiddellijk een link om de betaling online in orde te maken. Wacht niet te lang om deze betaling in orde te maken. Vanaf de tweede dag ontvang je immers dagelijks een herinnering en vanaf de vijfde dag wordt de inschrijving bij een "niet betaling" automatisch door het programma geannuleerd.

Wachtwoord

Ben je jouw wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord instellen? Klik dan op “inloggen” (rechtsboven op de pagina) en klik op de knop "wachtwoord resetten”. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord in te stellen.

bottom of page